Certificate of Attendance

 Certificate of Attendance Το πιστοποιητικό της παρουσίας σας, στο SMDAY Heraklion είναι στο email σας! Αν πάλι όχι ρίξτε μία ματιά στο φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία 😉    

Στη τελική ευθεία, για το 1ο Social Media Day στο Ηράκλειο!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για το πρώτο Social Media Day – Ηράκλειο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου. Η καινοτομία σε αυτό το Social Media Day σε σχέση με όλα τα προηγούμενα είναι πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν απαντήσει ήδη σε ερωτηματολόγια έτσι ώστε το περιεχόμενο του σεμιναρίου να καλύψει τις γνωστικές ανάγκες … More Στη τελική ευθεία, για το 1ο Social Media Day στο Ηράκλειο!

Live στον ΣΚΑΪ 92,1!

Το Social Media Day – Heraklion βγαίνει στον αέρα της Κρήτης και στον Σκάι Κρήτης 92,1. Στις 18:30 η Ελένη Βακεθιανάκη συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Καλαμίδα για το #SMDAY και όλες τι εξελίξεις γύρω από το digital marketing!

H CRETA τηλεόραση Media Edge Sponsor του SMDAY – Ηράκλειο

Η Creta τηλεόραση αγκαλιάζει το Social Media Day – Ηράκλειο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 5 Μαΐου! Η Creta τηλεόραση θα αποτελέσει ο κεντρικός δίαυλος επικοινωνίας του πρώτου social media day που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 5 Μαΐου (10:00-14:00) Η Creta TV μέσα από το πλουραλιστικό της πρόγραμμα την έγκαιρη και … More H CRETA τηλεόραση Media Edge Sponsor του SMDAY – Ηράκλειο

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Για πρώτη φορά στην Κρήτη διεξάγεται το πιο interactive σεμινάριο για τα social media & το digital marketing! To Social Media Day ανοίγει τις πόρτες του, στο κοινό της Κρήτης το Σάββατο 5 Μαϊού. Μια πληθώρα νέων ομιλητών καταξιωμένων στο χώρο του e-business και των Social Media μέσα από ολοκληρωμένες παρουσιάσεις και case studies θα … More Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!