Γιάννης Τριανταφύλλου, (Ceo) To ATOMO

triantafyllou

 

Κινήσαμε, γη & ουρανό. Βάλαμε λυτούς & δεμένους. Υποσχεθήκαμε Υπουργεία & Γραμματείες….. Ο Γιάννης Τριανταφύλλου θα είναι στο SOCIAL MEDIA DAY και εσύ δεν πρέπει να το(ν) χάσεις!

Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, CEO @ To ATOMO Ltd

FB / PAGE / LINKEDIN

Έμπειρος marketer & επιχειρηματίας, , ο κ. Γιάννης Π. Τριανταφύλλου έχει εργαστεί για πάνω από 20 χρόνια στην ανώτατη διοίκηση τεχνολογικών & βιομηχανικών εταιρειών σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει διαχειριστεί τον εκσυγχρονισμό περισσοτέρων από 100 μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε διάφορες χώρες, με επενδύσεις πλέον των 50 εκατ. ευρώ σε κεφάλαια και τεχνολογίες.

Διευθύνει To ATOMO (www.toatomo.com), εξειδικευμένο διεθνές γραφείο συμβούλων που παρέχει υπηρεσίες εταιρικής στρατηγικής, διοίκησης έργων marketing & διεθνούς ανάπτυξης, με πελάτες σε 11 χώρες και σε κλάδους όπως ΙCΤ, HiTech, SW & IoT, Hospitality και Print & Packaging. Συνεργάζεται ως σύμβουλος & μη-εκτελεστικός διευθυντής με επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Βέλγιο, ενω είναι σύμβουλος στρατηγικής στο ελληνικό FBMA.

Παθιασμένος storyteller, ασχολείται από το 2000 με την digital πλευρά του marketing, τα social media και το online community management, συμμετέχοντας παράλληλα ως ομιλητής & επιμελητής σε κλαδικά συνέδρια και εκδηλώσεις. Στις ομιλίες και παρουσιάσεις του επικεντρώνει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών και δίνει έμφαση στο πως η τεχνολογία επηρεάζει και εξελίσσει τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές.

 


Σχολιάστε