Κωνσταντίνος Καλαμίδας, SHARE sa

kalamidas

Αυτός ο τύπος είναι «social» από την κούνια του. Δίδυμος με ωροσκόπο Ταύρο & expert στα social media. Του αρέσουν οι δύσκολες ερωτήσεις τα μεγαλεπήβολα projects & το παγωτό «στο ρολόι» !

Ο Κωνσταντίνος Καλαμίδας είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διαφήμισης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Digital Marketing & τα Social Media. Περνώντας από θέσεις υπευθύνου επικοινωνίας και προβολής σε εταιρείες και οργανισμούς της Θεσσαλονίκης ιδρύει το 2012 τη SHARE* social agency την οποία και διευθύνει ως τώρα. Ταυτόχρονα είναι o εμπνευστής των ημερίδων Social Safety & των Digital Aces, Innovative Social Media Seminars καθώς και ομιλητής σε συνέδρια ανά την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή με τη SHARE έχει αναλάβει το social media management & marketing, ΟΤΑ, υποκαταστημάτων – ομίλων όπως αυτών της SHELL Hellas και της Mikel coffee company, καθώς και δεκάδων εμπορικών επιχειρήσεων κυρίως στη Β. Ελλάδα. Πρωτοπόρος και καινοτόμος ήταν αυτός που «έστησε» brands σε Social Media όπως στο Instagram από το 2012, σε Snapchat και Εllo.co στις αρχές του 2015.

:::  Tickets :::


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s